Middag
Toast Skagen
Rista surdeigsbrød med vår eigen skagenrøre med reker 219,-
GLUTEN (kveite), SKALLDYR, MJØLK, EGG
Kyllingsandwich
Serveres med kylling frå Homlagarden, IBEX-ost frå Myrdal Gård og fries 249,-
GLUTEN (kveite), FISK, EGG, MJØLK
Salat med spekeskinke
Serveres med vårens asparges og spekeskinke frå Voss 239,-
NØTTER (VALNØTT), SULFITT
Salat med kylling
Serveres med kylling frå Homlagarden i Norheimsund og den prisbelønte IBEX-osten til Myrdal gård. 259,-
GLUTEN (kveite), FISK, EGG, MJØLK
Speka laks frå Svanøy røykeri
Speka og røykt laks laga med ein marinade basert på tradisjonell oppskrift frå urfolket i Canada Brukes som ein barsnack! 115,-
SELLERI, GLUTEN (rug, kveite, bygg), FISK
Pommes frites
Serveres med black garlic-majo 79,-
EGG, SELLERI
Yppalburger
Grovkverna kjøt frå Ulvik med norsk cheddar, potetbrioche, lauk og sylta agurk. Serveres med dirtyfries og black garlic-majo. 285,-
GLUTEN (kveite), EGG, MELK, SENNEP, SELLERI
Steikeostburger
Steikeost frå Hardanger bygdeysteri blir steikt som ein burgar med paprikamajo, salat og lauk. Servert med dirtyfries og black garlic-majo. 285,-
GLUTEN (KVEITE), EGG, MELK, SENNEP
Entrecote (frå klokka 16:00)
Kjøt frå Ulvik slakta hjå Larsastova i Folkedal: Serveres med grøn peparsaus, steikte poteter og grønsaker 385,-
MJØLK, SULFITT
Ishavsrøye (frå klokka 16:00)
Serveres med pastinakkpure og agurksalat tilsmakt basilikum 325,-3
MJØLK, FISK
Toast
Surdeigsbrød med pesto, spekeskinke og cheddar 115,-
GLUTEN (kveite), MELK
Til info: Alle retter utenom Entrecote og Ishavsrøye er på menyen hele dagen
Dessert
Gelato frå Dolce vidda
To kuler med handlaga italiensk iskrem frå Eidfjord 125,-
MJØLK, (kan innehalde spor av nøtter, egg, soya og gluten)
KVIT SJOKOLADEPANACOTTA
Serveres med bær marinert med eplebrennevin frå Hardanger saft- og siderfabrikk. 145,-
MJØLK, SULFITT
Brownie
Heimelaga brownie servert med gelato frå Eidfjord 155,-
EGG, MJØLK, GLUTEN (KVEITE)
Barnemeny
Yppalburger jr.
Hamburger med kjøt frå Ulvik, ost og pommes frites. 129,-
GLUTEN (kveite), EGG, MELK, SENNEP, SELLERI